Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Kollégiumi Igazgatóság

A kollégium nagyon szép környezetben, a Balaton partján, Balatonalmádi "Budatava" nevű részén található. A szobák 2-3 ágyasak, fürdőszobával felszereltek. Ez a kollégium kiválóan alkalmas tanulásra, pihenésre, sportra, alkalmanként közös szórakozásra. A kollégium 3 szintes, minden szinten található konyha. A két társalgóban tanulásra, TV nézésre, közös programokra van lehetőség.

nereus kollegium7nereus kollegium belso

A szabadidő eltöltésére többféle ajánlat közül lehet választani: kártyázás, társasjátékozás, kiscsoportos filmnézés. Télen korcsolyázás, hó-csata, hóemberépítés, nyáron strandolás, napozás. Sportolási lehetőségek: evezés a Balatonon, horgászat, túrázás- igény szerinti célponttal, asztalitenisz a szabadban, lengő teke, foci.

nereus kollegium10nereus kollegium12

Szórakozás:

  • Az első hetekben Ismerkedési estet tartunk, amelynek programjai között szerepel egy szórakoztató vetélkedő díjakkal, táncos est, hab-party a Balatonban.
  • Időközönként közös Filmesteken izgulhatunk, derülhetünk együtt.
  • Hideg, téli estéken Forralt boros partyt is tartunk.
  • Május 1-én hagyományos Sportnappal köszöntjük a beköszöntő bikini-szezont! Megpróbáljuk lemozogni a télen felgyülemlett kilókat /persze ehhez egy nap kevés/. Este az elégetett kalóriákat sült szalonnával pótoljuk.
  • A kiköltözés előtti estén a Záróbulin gyűlik össze a kollégium sava-borsa, amelynek hangulatát még a vizsgaidőszak zord komolysága sem tudja meggátolni!

Amiről még szólnunk kell:

A kollégium és az egyetem között 12 km távolság van, de ezt meg lehet szokni. A két város között ½ óránként közlekednek menetrendszerinti autóbuszok. ½ óra alatt be is lehet jutni az egyetemre, ami ugyanannyi idő, mintha Veszprémben a Jutasi úti lakótelepről utaznánk. Reggelente a saját szervezésű különjárati autóbusz egészen az egyetem épületéig szállítja a Balatonalmádiban lakó kollégistákat. Tehát teljes a kényelem.

Internet: A kollégiumi szobákban internet van, és a számítógép teremben is van internet elérés.

Bulik: Almádiban is van szórakozóhely. Ha mégis Veszprémben, pl. a DC-ben szeretnéd magad jól érezni, akkor oda is el illetve haza tudsz jutni.

A kollégium elérhetősége:

Nereus Kollégium

8220 Balatonalmádi, Lóczy tér 3.

Telefon: 06-88/594-444