Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Kollégiumi Igazgatóság

A Keszthelyen tanuló, nappali tagozatos hallgatók egy kollégiumi épületbe nyerhetnek felvételt. A Pannon Egyetem a MATE - Pethe Ferenc kollégiumában biztosít kollégiumot a keszthelyen tanuló hallgatói részére.

A kollégiumi szeniorok segítõ közremûködésével a kollégisták aktívan részt vehetnek a hallgatói élet tartalmas kialakításában és irányításában. Mindegyik kollégiumnak megvannak a maga sajátosságai. Az egyik nagy, ott pezsgõ és zajos az élet, a másik kicsi, családias, csendes. Az egyik sokemeletes 200 méterre a Balaton partjától, vagy Keszthely belvárosában a zöldövezetben helyezkedik el. Épületenként a komfortfokozat különbözõ, de a legfontosabb szolgáltatások mindenhol biztosítottak. Valamennyi kollégiumban minden szakról laknak hallgatók, ezáltal biztosított a házak sokszínûsége, megteremtve ezzel egymás tanulmányi és egyéb téren történõ segítésének lehetõségét is.

A Pannon Egyetem turizmus - vendéglátás szakos hallgatóinak az alábbi két épületben biztosít elhelyezést. 

Kollégium férőhelyek száma szobatípus fürdőszoba WC Internet kapcsolat konyha Kollégiumi díj Ft/fő/hó 2021/2022-es tanév
        Minden szobában biztosított szintenként közös  
Pethe Ferenc Kollégium 430 3-ágyas minden szobában van 11.500,- /17.700,-