Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Egyetemi Kollégiumi Iroda

A Keszthelyen tanuló, nappali tagozatos hallgatók két kollégiumi épületbe nyerhetnek felvételt. Így közel 470 hallgató elhelyezése biztosított szervezett keretek között. A kollégiumokban önkormányzat, Kollégiumi Intézõ Bizottság (KIB) mûködik.

A kollégiumi szeniorok segítõ közremûködésével a kollégisták aktívan részt vehetnek a hallgatói élet tartalmas kialakításában és irányításában. Mindegyik kollégiumnak megvannak a maga sajátosságai. Az egyik nagy, ott pezsgõ és zajos az élet, a másik kicsi, családias, csendes. Az egyik sokemeletes 200 méterre a Balaton partjától, vagy Keszthely belvárosában a zöldövezetben helyezkedik el. Épületenként a komfortfokozat különbözõ, de a legfontosabb szolgáltatások mindenhol biztosítottak. Valamennyi kollégiumban minden szakról laknak hallgatók, ezáltal biztosított a házak sokszínûsége, megteremtve ezzel egymás tanulmányi és egyéb téren történõ segítésének lehetõségét is. Minden hallgatónak van lehetõsége megválasztani, hogy melyik kollégiumban szeretne lakni.

Kollégium férőhelyek száma szobatípus fürdőszoba WC Internet kapcsolat konyha Kollégiumi díj Ft/fő/hó 2016/2017-es tanév
Georgikon Diákszálló 40 2-,3-ágyas minden szobában van Minden szobában biztosított szintenként közös 11.500,- /17.700,-
Pethe Ferenc Kollégium 430 3-ágyas minden szobában van 11.500,- /17.700,-