Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Egyetemi Kollégiumi Iroda

Kollégiumba jelentkezni a Neptun rendszerben lehet.

A jelentkezési időszak: 2019. július 15. - 2019. július 29.

PhD hallgatók kollégiumi felvételi eredményei: VÁRHATÓAN 2019. augusztus 2.

A jelentkezés menete:

  • A Neptun rendszerben ellenőrizned kell a személyes adataidat (módosítani az Oktatási Igazgatóságon az adott szakért felelős ügyintézőnél lehet),
  • A Neptunban a kollégiumi jelentkezési modulnál jelentkezned kell kollégiumba és az összes kollégiumot kötelező rangsorolni. 
  • A Neptunban elektronikus hallgatói kérvényt kell kitöltened, mentened.
  • Ha a kollégium honlapján (http://kollegiumok-uni-pannon.hu ) a listában nem szerepel, hogy van fényképed, akkor 1db igazolványképet kell a Kollégiumi Irodának elküldened (Kollégiumi Iroda 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.) 2019. július 31-ig.

Kollégiumi felvételi - Fényképet nem kell küldeniük 2019/20 - VESZPRÉM

  • Ha a Jedlik Ányos Szakkollégiumot vagy a Harsányi János Szakkollégiumot első vagy második helyen rangsoroltad és a 2018/2019-es tanévben nem ott voltál kollégista, akkor részletes önéletrajzot kell a Kollégiumi Irodának elküldened.

A kollégiumi felvételi kérelmek elbírálása a Szenátus által elfogadott felvételi eljárási rend szerint történik.

Amennyiben a kollégiumi felvétel érvényességének feltételeit a hallgató nem teljesíti, a kérvény formai hibásnak tekinthető és elutasításra kerül.

A kollégiumi felvételt beadott hallgatók valamennyien értesítést kapnak a felvételről, a várakozó listára kerülésről és az elutasításról az általuk megadott, Neptunban rögzített e-mail címen.

Fontos! A kollégiumi kérvényt csak egyszer lehet kitölteni, ha változtatni szeretnél rajta azt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kell jelezni és visszajelzés után tudod majd javítani a kérvényt

Videó segítség az alábbi linken tekinthető meg: http://youtu.be/06lhkmgezwM

Ha kérdésed van:

segít a Gyakran Ismételt Kérdések , vagy

- írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.