Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Kollégiumi Igazgatóság

Kedves Egyetemi Polgár!

A Jedlik Ányos Szakkollégium felvételt hirdet szakkollégiumi férőhely betöltésére a 2021/22-es tanév második félévére, az MK, a MIK és az MFTK hallgatói részére.

Kinek a jelentkezését várjuk? Aki szeretne egy szakmailag képzett, összetartó csapat tagjává válni. Nálunk a tanulmányaid támogatása mellett lehetőséged nyílik különböző szakmai előadásokon, képzéseken és kirándulásokon való részvételre. A szakmai programokon kívül számos közösségi rendezvény is színesíti szakkollégistáink mindennapjait. A megfelelő irányadás mellett végzett szakmai munkának köszönhetően pedig a szakdolgozat/diplomadolgozat elkészítése könnyebb lesz számodra és emellett szert tehetsz olyan plusz tudásra, amely a munkaerőpiacon előnyökhöz juttat.

Kollégiumunkról további információkat az alábbi linken találsz: https://jedlik.uni-pannon.hu

Amennyiben kedvet kaptál a jelentkezéshez, úgy küldd el fényképes önéletrajzodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, majd gyere el az online felvételi elbeszélgetésünkre.

A felvételi időpontja:

  1. február 05. (15:00)

Önéletrajz elküldésének határideje: 2022. február 4. (péntek) 23:59

A felvételi elbeszélgetésen személyesen vagy online is részt tudsz venni, az e-mailben jelezd, hogy melyik részvételi mód számodra a legmegfelelőbb. A személyes felvételi a Jedlik Ányos Szakkollégium könyvtárában kerül megrendezésre, az online pedig skype-on keresztül, amelynek linkjét a felvételi előtt e-mailben elküldünk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

Felvételi Bizottság

Jedlik Ányos Szakkollégium