Pannon Egyetem

Pannon Egyetem
Egyetemi Kollégiumi Iroda

Tisztelt Hallgatóink!

A Magyar Kormány által kiadott 484/2020. (XI.10.) kormány rendelete alapján a felsőoktatási intézmények kollégiumait ki kell üríteni, a hallgatóknak a személyes tárgyaikat is magukkal kell vinniük. Az adott kollégiumra vonatkozó kiköltözés szabályait a hallgató köteles betartani.

A Pannon Egyetem nagykanizsai, zalaegerszegi és veszprémi kollégiumaiban a kiköltözésre az alábbi ütemezésben van lehetőség:
2020. november 13. - 2020. november 16. 16:00-ig van lehetőség.

Szobaátadás és leszerelés:
2020. november 13. (péntek) 16:00-ig,
2020. november 14. (szombat) 8:00-16:00-ig,
2020. november 15. (vasárnap) nincs lehetőség a kiköltözési adminisztrációt elvégezni,
2020. november 16. 8:00-16:00-ig van lehetőség.

A kialakult helyzetre való tekintettel az alábbi esetekben lehet rektori méltányosságot kérni a kiköltözés halasztására:
- idegen nyelvű képzésben részt vevő külföldi állampolgár hallgatók,
- határon túli magyar hallgatók,
- hatósági házi karanténjukat a kollégiumban az egy háztartásban élő személyektől és hallgatótársaitól elkülönítetten töltő hallgatók,
- az önkéntes járványügyi és közösségszervezési munkákban részt vevő hallgatók,
- duális és speciális gyakorlati képzésen lévő hallgatók,
- azon hallgatók, akiknek családtagja vagy a vele egy háztartásban élő személy a hallgató állandó lakóhelyén hatósági házi karanténban van és a családtagtól, a vele egy háztartásban élő személytől való elkülönített lakhatásuk máshol nem biztosítható,
- doktoranduszok, akiknek kutatási tevékenységéhez a személyes jelenlét nélkülözhetetlen,
- egyéb, különleges méltánylást igénylő lakhatási, szociális, munkavégzésre vonatkozó helyzete.
A méltányossági kérelmeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell leadni, és az indokokat alátámasztó rendelkezésre álló igazolásokat kérjük csatolni.

Amennyiben a kiköltözés a fenti menetrend szerint az Ön számára semmiképpen nem kivitelezhető kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Kérem szíves megértésüket és közreműködésüket.

Veszprém, 2020. november 13.

Haraszti László